Klubbinfo

Forshaga Amatörfiskeklubb är en fiskeklubb i Forshaga som bildades 1961.

Klubben har i dag ungefär 25 medlemmar i åldrarna 8-80 år.
Vi ägnar oss i första hand åt tävlingsfiske, både sommartid och vintertid.
Forshaga kommun kan stoltsera med många bra fiskevatten. Fiskevatten som vi i Forshaga Amatörfiskeklubb gärna provar vår fiskelycka i. Sjöar, älvar och tjärnar får agera tävlingsarenor för vår interna serie, där det ska koras vinnare i dam-, herr-, junior- och veteranklassen.
Forshaga Amatörfiskeklubb arrangerar också en eller två öppna tävlingar i pimpelfiske varje vinter där alla är välkomna att delta. Mellan 30-150 personer brukar delta i tävlingarna.
Det har gått bra för Forshaga Amatörfiskeklubb i tävlingssammanhang. och klubben har vunnit flera SM-medaljer dom senaste 15 åren.
– Vi har många duktiga medlemmar,säger Berit Bergqvist som varit medlem i föreningen i över 40 år. Forshaga Amatörfiskeklubb har i dag ca 25 medlemmar, men vi vill gärna bli fler. Inte minst efterlyser vi fiskeintresserade kvinnor och ungdomar, då vi idag är mestadels män.
Det är inte bara tävlingar som gäller för Forshaga Amatörfiskeförenings medlemmar. Vi åker även på fiskeresor tillsammans ibland och vi arrangerar Sportlovstävling för barn och ungdomar på Sportlovet samt Barnmete under sommarlovet. Medlemsavgiften i klubben är 100 kr för seniorer och 20 kr för barn och ungdomar.
 
Har du frågor om klubben eller vill du bli medlem i Forshaga Amatörfiskeklubb, kontakta:
 
Kristian Ståhl, ordförande, kristian_stahl@hotmail.com
Tel. 0552-109 29 eller
 
Sören Eriksson, Kassör
Tel. 0552-100 42

Temat gjordes av Danetsoft och modifierades av miktor